halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboenden i Mora, Ekbacken och Tomtebogården.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboenden i Mora, Ekbacken och Tomtebogården.

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara en del av teamet och vara med och påverka och utveckla äldreomsorgen? 

Vi söker nu en sjuksköterska till våra verksamheter Ekbacken och Tomtebogården i Mora.

Ekbacken och Tomtebogården är båda ett äldre- och demensboende med 32 respektive 40 lägenheter. Ekbacken har ett naturskönt läge i närheten till vattnet i området Norer norra och Tomtebogården ligger i området Tomtebo ungefär en kilometer utanför centrala Mora med närhet till både Siljan och Vasamonumentet. 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnads kompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Som sjuksköterska på Ekbacken och Tomtebogården arbetar man i team med sjuksköterskor. Helger och kvällar ansvarar man för båda enheterna. Man har en företagsbil för att ta sig mellan enheterna. 

Egenskaper:

För att lyckas i rollen tror vi på att du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund. (www.ansvarochomsorg.se)

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. B-körkort.

Övrigt:

Tjänstgöring dag och vissa kvällar samt var 4:e helg. Provanställning tillämpas.
 

Tillträdes datum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta:

Verksamhetschef Tomtebogården, Agnetha Runberg
Mail: agnetha.runberg@ansvarochomsorg.se, tel: 0704-24 14 90

Alt. 

Verksamhetschef Ekbacken, Anna-Lena Paulsen
Mail: anna-lena.paulsen@ansvarochomsorg.se, tel: 0761-81 03 80

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboenden i Mora, Ekbacken och Tomtebogården.

A&O Ansvar och Omsorg