halsojobb.se

Sjuksköterska till äldreboende i Tranås, timvikarie

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Tranås, timvikarie

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu timvikarierande sjuksköterska till vår verksamhet Råsvägen i Tranås.

Råsvägen är ett äldre- och demensboende i Tranås. Det finns 54 lägenheter fördelat på 6 avdelningar i två plan. Fyra av dessa avdelningar har demens som inriktning, övriga psykogeriatrik respektive psykiatrik. 

Nu söker vi dig som vill jobba som timvikarie hos oss på Råsvägen! 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: Timanställning endast dagtid, vardagar när behov finns i verksamheten. 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta:
Verksamhetschef, Eva Örnskog
Mail: eva.ornskog@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0722-480 486

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende i Tranås, timvikarie

A&O Ansvar och Omsorg