halsojobb.se

Sjuksköterska till äldreboende i Rimbo

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Rimbo

Om oss  
Birgittagården och Källan är två vård- och omsorgsboende som ligger i samma byggnad. Birgittagården har 34 lägenheter för personer med omvårdnadsbehov och Källan har 40 lägenheter för personer med demensproblematik. 
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att vårt bolag innehåller både äldrevård och akutvård. Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom påverkningsbara scheman. Under året införs kompetensstege för sjuksköterskor vilket innebär att vi ser din kompetensutveckling som viktig.  

Du samverkar med fysioterapeuter och arbetsterapeuter vilket ger oss möjligheten till att utveckla ett bra teamarbete. Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker, får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens.  
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   
 
Om tjänsten 
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du nära den boende med omvårdnadspersonalen. I teamet ingår även enhetschef, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och övriga sjuksköterskekollegor. I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor. Du är viktigt del i vårt arbete med BPSD och personcentrerad omvårdnad.  Du har sjuksköterskekollegor på plats. Vårt boende har både demens- och omvårdnadsplatser. 
 
Vi arbetar högst var 6.te helg och ett pass i veckan till 18.00.  
 
Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om.  
 
Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.   
Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega!   
 
Urval och intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboende i Rimbo

Tiohundra AB