halsojobb.se

Sjuksköterska till akut/internmedicinsk vårdavdelningen

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Sjuksköterska till akut/internmedicinsk vårdavdelningen

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar  du tillsammans med undersköterskor, läkare och paramedicinare för god vård. Till din hjälp har du samordnare, receptarier och undersköterskor som håller i vårdplaneringar. Detta innebär att sjuksköterskan i sitt dagliga arbete kan fokusera på de arbetsuppgifter som kräver sjuksköterskans specifika kompetens.Med patienten i fokus bidrar du till en sjukhusvistelse som präglas av trygghet, delaktighet och respekt. Många av våra patienter är svårt sjuka med stort behov av både medicinskt omhändertagande, god omvårdnad samt planering inför utskrivning. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med väl inarbetade rutiner, individuellt anpassad introduktion samt påverkningsbar schemaplanering och flex-tid. Nytt arbetstidsavtal med kvarstannandebonus och högre ersättning för obekväm arbetstid kommer implementeras senast under första kvartalet 2019. Intervjuer sker fortlöpande.
 
På Norrtälje sjukhus erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag samt möjlighet till att få en bred kunskapsbas inom medicin. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra.  Ett väl genomtänkt utvecklingsprogram väntar dig som ny och du har alltid möjlighet till ytterligare kompetensutveckling genom vårt fokus på forsknings- och utvecklingsarbete. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. 
 
Om dig

Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Vi välkomnar även dig som går sista terminen på sjuksköterskeprogrammet att göra en ansökan. Du lockas av att avdelningen är välfungerande med rutiner och ordning & reda och att du blir en självklar länk för att det består. Vi söker dig som ser dig själv som nytänkande och är öppen för nya arbetsformer, är uthållig och kan ta snabba beslut. Kvalitet- och patientsäkerhet är viktigt för dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 
 
Välkommen till oss på Norrtälje sjukhus!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till akut/internmedicinsk vårdavdelningen

Tiohundra AB