halsojobb.se

Sjuksköterska sommarvikariat Kardiologen avd 16 och GNR avd 17, Sollefteå

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Sjuksköterska sommarvikariat Kardiologen avd 16 och GNR avd 17, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 16 och avdelning 17 i Sollefteå är två avdelningar som ingår i länsverksamheten Kardiologi. På våra avdelningar arbetar vi i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till oss på kardiologiavdelning 16 och strokeavdelning 17 i Sollefteå. Vikariaten löper perioden 2021-06-01-2021-08-31.

Arbetsuppgifter

På avdelning 16 och 17 i Sollefteå vårdas övervägande allmänmedicinska patienter. Avdelning 16 är en medicinavdelning inriktad mot kardiologi och har sin spetskompetens i vård av hjärtpatienterna. Avdelning 17 som även den är en medicinavdelning har inriktningen stroke. Avdelningarna har ett starkt samarbete och arbetar tillsammans där ansvaret delas gemensamt mellan två enhetschefer. Vi ser det som en styrka att vi är en enad enhet, där personalen hjälper varandra vid behov. Vi försöker ha gemensamma rutiner så långt det går. Schemat för personalen är förlagt på rotation då du som medarbetare kommer att arbeta på båda avdelningar.

Som sjuksköterska arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en vårdavdelning. Du leder och fördelar arbetet i din grupp till den undersköterska som du arbetar tillsammans med. Du ser som sjuksköterska till att ha aktuella uppgifter runt patienten inför rond. Ser till att riskbedömningar och annan dokumentation finns m.m. Du arbetar i nära samarbete med läkare, undersköterskor och paramedicinare.

Du får hos oss ett varierat arbete med god arbetsmiljö samt möjlighet till friskvård. Du har givetvis möjlighet till utbildning och när du börjar får du en individanpassad inskolning. Vi har individuell lönesättning, möjlighet till individuella önskescheman samt kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Du som söker har goda svenskkunskaper i tal och skrift samt god läsförståelse. Har du sjukhusvana är det meriterande men vi söker även dig som är nyutbildad.

Vi ser att du som söker är en person med väl grundade och tydliga värderingar. Du är flexibel och har en positiv attityd till arbetet och kollegorna. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm

Enhetschef

Telefon: +4662019265

E-post: ann.edholm@rvn.se

 

Marika Kuronen

Enhetschef

Telefon: 0620-19662

E-post: marika.kuronen@rvn.se

 

Birgitta Kjellström

Vårdförbundet

Telefon: +4662019142

E-post: birgitta.kjellstrom@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska sommarvikariat Kardiologen avd 16 och GNR avd 17, Sollefteå

Region Västernorrland