halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska sökes till oss på Reumatologens dagvård!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till oss på Reumatologens dagvård!

Om oss
På Reumatologen bedriver vi högspecialiserad vård och forskning. Vi önskar hela tiden utveckla oss, både inom det medicinska området och inom omvårdnaden. Reumatologens öppenvård i Solna består av både mottagning samt dagvård. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

En av våra sjuksköterskor på vår dagvård är nu tjänstledig och studerar till barnmorska. Därför har vi nu en tjänst ledig – först som vikariat från 2022-06-01 till och med 2023-06-30, och därefter kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning. Är du vår nya kollega?

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss på reumatologens dagvård har du ett varierande arbete. Du får en individuellt anpassad introduktion. På vår dagvård ger vi många olika infusioner. Det ger en bra introduktion till både våra behandlingar och våra patientgrupper. Du kommer ingå i ett team som består av fem sjuksköterskor, en undersköterska och läkare.

På dagvården arbetar du med planeringen inför att en patient ska komma för start av ny behandling, ser till att alla förberedelser är klara och kallar på patienten. Du ger information och svarar på frågor. Du administrerar läkemedlet och bokar nya tider i vårt journalsystem TakeCare. När läkemedlet ska ges subcutant kan även viss patientundervisning ingå (så att patienten kan ta läkemedlet själv hemma). Du kommer även hantera ärenden i 1177 och i TeleQ.

På sikt kommer du även få introduktion till vår utredningsdagvård. Där utreder vi och behandlar patienter med inflammatorisk systemsjukdom samt patienter med nydebuterad eller terapiresistent kronisk artritsjukdom.

Tjänsten avser ett vikariat till och med juni 2023 med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetet är förlagt måndag till fredag, dagtid, med placering i Solna.

Vi erbjuder

  • Individuellt anpassad introduktion
  • Aktivt deltagande i utvecklingsprojekt för att förbättra kvaliteten för både patienter och kollegor.
  • Fortlöpande kompetensutveckling med bland annat föreläsningar och utbildningar
  • Stimulerande och spännande arbetsuppgifter
  • Glada och kompetenta kollegor som tillsammans med dig arbetar i ett team med patienten i centrum.

Vi söker
Dig som har ett positivt förhållningssätt till både patienter och kollegor. Du uppskattar att arbeta i forskningsintensiv miljö och förbättringsarbeten är något som du gärna deltar i.
 
Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska och du har arbetat minst 1 år som sjuksköterska.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av dagvård eller reumatologi är meriterande, men inte ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till oss på Reumatologens dagvård!

Karolinska Universitetssjukhuset