halsojobb.se

 

Sjuksköterska sökes till äldreboende i centrala Rotebro

Gillbogården ligger centralt beläget i Rotebro och är ett litet boende med 26 lägenheter för äldre med behov av omvårdnad.

Din roll som sjuksköterska
Som sjuksköterska på ett äldreboende har du det övergripande medicinska ansvaret upp till sjuksköterskenivå och arbetar i team tillsammans med övrig personal. I ditt arbete är utgångspunkten att ge en god och säker vård där den boendes egna resurser stärks och tillvaratas. Du ansvarar för planering och genomförande av hälso-och sjukvårdsuppgifter, kontakter med läkare och handledning och stöd till omsorgspersonal.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller vidareutbildning inom geriatrik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter personliga egenskaper som förmågan att arbeta självständigt, flexibilitet och god organisationsförmåga. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta då din roll innebär samverkan med andra yrkesgrupper. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har datavana då all dokumentation sker på dator. Vi använder Safe Doc i det dagliga arbetet och Senior Alert som ett verktyg i det förebyggande arbetet.
 
Vi erbjuder
SOLOM erbjuder en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, närvarande ledare samt utvecklingsmöjligheter för alla. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, Ticket Rikskortet (subventionerad lunch) och tillgång till motionspass och gym.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning. 
Omfattning: 80 %.
Tillträde: enligt överenskommelse.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2019-11-03. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande.
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Leila Alizadeh, verksamhetschef, tfn 08-128 243 51 eller mail leila.alizadeh.goidaragh@solom.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om SOLOM
SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom vård och omsorg. Vi har ett brett utbud av tjänster och arbetar med såväl barn och ungdomar som vuxna. Vi är inte vinstdrivande utan hos oss används allt överskott för att utveckla och förbättra verksamheten. Vår strävan är att göra våra kunder mer än nöjda - en utmaning som kräver engagerade och professionella medarbetare. Läs mer om oss på www.solom.se

 

 

Sjuksköterska sökes till äldreboende i centrala Rotebro

Företag Solom AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Dela detta jobb