halsojobb.se

Sjuksköterska - söker du efter ett jobb med perfekt matchning?

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-28

Ansök nu

Sjuksköterska - söker du efter ett jobb med perfekt matchning?

Vill du arbeta på avdelning 59 A och E ortopedisk vårdavdelning vid Danderyds sjukhus där du har förutsättningar för att göra ett bra jobb? Vi söker nu flera sjuksköterskor som vill arbeta med avancerad och komplex vård i det akuta skedet samt med elektiv vård.

Arbetsuppgifter

Vi vill att du som sjuksköterska känner dig trygg och där du har förutsättningar att hinna med ditt dagliga arbete. I ett led att ytterligare förbättra arbetsmiljön kommer vi att förtäta bemanningen för att vi skall kunna arbeta mer patientsäkert. Vi har utarbetat och implementerat rutiner med parvård dagtid. Du kommer att ansvara för 5-6 patienter tillsammans med en undersköterska.

Din profil

Alla är vi bra på något, därför söker vi dig som gemensamt  med dina kollegor och chef vill bidra med dina specifika kunskaper och utveckla avdelningen vidare. Vi söker dig som värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska och gillar teamarbete.

Som nyutexaminerad sjuksköterska hos oss får du en bra grund att stå på för din framtida karriär inom yrket.


Svarar du ja på frågorna nedan? Skicka in din ansökan
 

- Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen?

Vi erbjuder individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor.
 

- Vill du arbeta efter tydliga rutiner?

Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
 

- Vill du hinna med ditt jobb?

Projektet med förtätad bemanning kommer att innebära att du vårdar 5 - 6 patienter i team med undersköterska. Vår målsättning är att kvalitetssäkra patientprocessen och verka för en god arbetsmiljö.
 

- Vill du kompetensutvecklas?

Vi erbjuder stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar.
 

- Vill du ha stöd i ditt dagliga arbete som sjuksköterska?

Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare, kliniska omvårdnadsledare och kvalitet-, utbildning- och patientsäkerhetsansvariga.
 

- Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor?

Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!
 

Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus:

Här finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar. Inom ortopedkliniken ryms även operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt verksamhet med 14 vårdplatser. Arbetet handlar om att förbereda patienterna inför ev. operation och/eller behandling, postoperativ vård och mobilisering.  På avdelningarna 59 A och 56 tar vi emot och vårdar patienter som har drabbats av en skada i skelett, muskler eller leder. Här vårdas även patienter som har råkat ut för ortopedisk komplikation. På 59 E tar vi emot och vårdar patienter som genomgår en ledplastikoperation i höft- eller knäled. Avdelning 57 är en klinisk utbildningsavdelning (KUA) där vi tar emot och vårdar patienter som har drabbats av en skada i skelett, muskler eller leder, till exempel en axelskada, höftfraktur eller annan akut ortopedisk skada.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sjuksköterska - söker du efter ett jobb med perfekt matchning?

Danderyds Sjukhus AB