halsojobb.se

Sjuksköterska och förbättringscoach?

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska och förbättringscoach?

Akutmottagningen på Norrtälje Sjukhus söker ny kollega för kombinerad tjänst som sjuksköterska och förbättringscoach.  

Vårt erbjudande  
Vi erbjuder dig ett varierat jobb i en miljö som präglas av engagemang, utveckling och patientfokus. Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus beläget en kortare promenad från busstationen i Norrtälje och har mycket goda bussförbindelser till Stockholm. Tiohundra är en arbetsgivare som är mån om sin personal och för rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön, friskvårdbidrag och en arbetstidsmodell som ger goda förutsättningar till återhämtning. Vi kommer också erbjuda dig utbildning i förändringscoaching.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Som sjuksköterska på akutmottagningen vårdar du svårt sjuka patienter och tar hand om olyckor men är också behjälplig till patienter som söker till oss för mindre skador och lättare sjukdomar.  
 
Som förbättringscoach är du mottagningens motor och hjälper våra medarbetare att förverkliga och driva projekt som kommer våra patienter till gagn. Du kommer även ha ett visst samordnande studentansvar. Arbetet är självständig och du ges stora möjligheter att planera arbetet efter dina egna förutsättningar.  
 
Din bakgrund:  
Du är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning inom akutsjukvård  
Vi ser gärna att du är en ödmjuk person med ett flexibelt sinne. Vi vill ha kollegor som är stresståliga och engagerade men det allra viktigaste är att du har en trygghet i dig själv som speglas i ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  
 
Om oss

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.   
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Dela detta jobb

Sjuksköterska och förbättringscoach?

Tiohundra AB