halsojobb.se

Sjuksköterska med gruppledaransvar till Vinddraget Gävle

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Sjuksköterska med gruppledaransvar till Vinddraget Gävle

Välkommen att arbeta med oss!
Just nu söker vi dig - sjuksköterska med gruppledaransvar till Vinddraget Gävle

Förenade Care Vinddraget i Gävle drivs i egen regi fr om 1 november 2018 av Förenade Care. Här bor 64 personer med olika behov av omsorg och stöd.

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår från varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna.  Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Du har en arbetsledande funktion för omvårdnadspersonal i HSL- och SoL samt ett nära samarbete med sjukgymnast och arbetsterapeut. En del av din arbetstid arbetar du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska och i övrigt med de arbetsuppgifter som åligger dig som gruppledare. I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte. 

Administrativa arbetsuppgifter är övrig verksamhetsplanering. Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för. Du ansvarar även för vissa personalmöten.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

Vi ser gärna att du är trygg i dokumentation, trivs att arbeta i team, men också är självständig och trygg i din roll som sjuksköterska och ledare.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska. Vi söker dig som har några års erfarenhet från yrket. Du trivs att arbeta med ledarskap både med och för människor, du har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg. Vi lägger stor vikt vid stor vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
80-100 % måndag-fredag dagtid och var tredje helg. Tillsvidaretjänst. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Kontaktperson
Varmt välkommen att höra av dig till
Sophie Milde verksamhetschef
Tel 072-085 24 21
sophiem@forenadecare.com 

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Dela detta jobb

Sjuksköterska med gruppledaransvar till Vinddraget Gävle

Förenade Care AB