halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill ha bemanningsuppdrag inom kriminalvården i Östergötland.
Att arbeta inom kriminalvården är ett roligt jobb och kanske ettlite annorlunda uppdrag än du kanske provat innan?

Här får du användning för alla de kunskaper du har samlat på dig under de år du arbetat då det både innefattar somatik som psykiatri.
Du kommer att arbeta på sjuksköterskemottagningen där du dels har egen mottagning men också planerar in besök till läkare, psykiatriker och psykolog. Rond, läkemedelsdelning, provtagningar etc ingår bland annat i dina arbetsuppgifterna och detfinns ingen särskild kunskapsbakgrund som passar bättre än någon annan. Det viktiga är att du kan arbeta självständigt, är trygg i din sjuksköterskeroll, har vana av att göra medicinska prioriteringar ochatt du kan sätta tydliga gränser men samtidigt ha en god empatisk förmåga.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Mottagningsarbete, bland annat hälsoundersökningar, rådgivning och bedömningar samt förmedlande av medicinsk behandling och vård. Dokumentation sker i patientjournalsystemet PMO.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och är trygg i din yrkesroll

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning,behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information

Logo

Sjuksköterska för uppdrag inom kriminalvården Östergötland

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb