halsojobb.se

logga

Sjuksköterska för uppdrag inom försäkringsbranschen

Ansök nu

Sjuksköterska för uppdrag inom försäkringsbranschen

Är du sjuksköterska och vill prova på att arbeta i en ny bransch? Om du dessutom gillar administration och mötet med människor så kan detta vara ett uppdrag som passar dig. Detta är ett konsultuppdrag hos en kund inom försäkringsområdet och arbetet sker kontorstider måndag-fredag heltid. Du kommer att arbeta i kundens lokaler som är belägna i Solna.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter är främst telefonarbete med bedömning och prioritering av de kunder som har en vårdförsäkring hos vår kund. Du kommer att planera och koordinera de åtgärder som ska vidtas. Du kommer att kommunicera både muntligt och skriftligt med kunder. Det sker en ständig utveckling av processer, system och du får en möjlighet vara en del i ett team och bidra till detta.

Vem är du?

För detta uppdrag är det ett grundkrav att du arbetat som sjuksköterska minst 5 år. Uppdraget passar dig som är intresserad att arbeta på en arbetsplats med högt tempo och främst telefonarbete samt administration. Du som är van att ta ansvar och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult. Flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du arbetar bra i team men kan också arbeta självständigt och du har mod och god förmåga att fatta egna beslut.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Ansök idag, urval sker löpande.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska för uppdrag inom försäkringsbranschen

Modis Sweden AB