halsojobb.se

-->

Sjuksköterska för rotationstjänst till ÖNH vårdavdelning och akutmottagning

Ansök nu

Sjuksköterska för rotationstjänst till ÖNH vårdavdelning och akutmottagning

Hos oss på Öron Näsa Hals finns en spännande patientmix bestående av både barn och vuxna. Du får en unik kompetens inom området och får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det område som särskilt intresserar dig. Vi på ÖNH söker en sjuksköterska som vill förstärka vårt team ytterligare. Välkommen till oss i Huddinge!

Bli en del av vårt team!
På ÖNH-akuten, som är länets enda, behandlas både vuxna och barn med öron, - näs, - och halssjukdomar och kommer via remiss. Den akuta verksamheten är öppen dygnet runt. 

På vårdavdelningen har vi dels ett akut flöde där vi lägger in patienter från vår akutmottagning, dels ett stort elektivt kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna. Operationerna sker både i dagkirurgi och slutenvård. Det är viktigt att du är intresserad av kirurgisk vård, men också av de akut sjuka patienterna som vi tar hand om.

Om tjänsten
Du kommer att rotera mellan akuten och vårdavdelningen var femte vecka.

I arbetet som sjuksköterska på ÖNH-akuten ingår triagering och akut omhändertagande. Du har rollen som flödessjuksköterska eller som teamsjuksköterska och jobbar nära undersköterska och läkare som ingår i ditt team. Arbetstempot är stundtals högt varför vi värdesätter tydlig kommunikation i ditt arbete.

Som sjuksköterska på vårdavdelningen leder du omvårdnaden i team med undersköterska och läkare. Du deltar i rondarbetet, hanterar läkemedel och bedömer i samförstånd med patienten omvårdnadsbehovet. I det kirurgiska flödet ansvarar du för den pre- och postoperativa omvårdnaden, vilket bland annat innebär att patienterna som ska opereras är väl förberedda inför sin operation.

På vårdavdelningen finns en samordnande sjuksköterska som är senior inom ÖNH och är med och leder arbetet samt avlastar och stöttar dig i det dagliga arbetet. Hon fungerar även som mentor och stöd för mindre erfarna sjuksköterskor.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

Vi har ett positivt arbetsklimat och vi strävar efter att införa hälsosammare scheman – för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!

Vi erbjuder
Vi värnar om att personalen ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i. Du har även möjlighet att få gå handledarutbildning 7,5 hp då avdelningen regelbundet tar emot sjuksköterskestudenter.

Kompetensutveckling och olika föreläsningar erbjuds löpande. Det finns även möjlighet att välja ett ansvarsområde som du är särskilt intresserad av.

Vi har också en aktiv specialistförening för öron-näsa-halssjuksköterskor där vi årligen erbjuder deltagande i utbildningsdagar.

Vi söker
Dig som är trygg i din roll som sjuksköterska, är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga. Du kan arbeta självständig men även samarbeta i team samt bidrar till ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom/akutsjukvård.

Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- och kirurgisk vård är meriterande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska för rotationstjänst till ÖNH vårdavdelning och akutmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset