halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska, dag och kväll

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-16

Ansök nu

Sjuksköterska, dag och kväll

Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder förnärvarande 53 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Det finns även två dagverksamheter. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckrosen, tvärbanan Solna Business Park, samt till bussar som går till pendelstationerna och Sundbyberg.

Vi inbjuder vi dig som har stort intresse för äldreomsorgen att blir vår nästa kollega till Hallens vård- och omsorgsboende.

Dina kollegor kommer att vara omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, Leva Livet inspiratör, gruppledare, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Inom Förenade Care vi personal förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för att säkerställa en god hälso- och sjukvård för de som bor på enheten. Du har omvårdnadsansvar för en antal boende, men i teamet hjälper vi varandra med det dagliga arbetet på hela boendet. Tillsammans med teamet ska du planera, organisera och följa upp omvårdnadsarbetet utifrån individens behov.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra vårdplaneringar, enhetsmöte och team-möten.

Dokumentation sker i SAFEDOC utifrån ICF. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Specialistkompetens som t.ex. Silviasjuksköterska, demens, geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som högsocialt kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet
Två tjänster, 75 % och 50 %, tillsvidareanställning med rullande schema kvällar/helger.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön
Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag
2022-02-16
Ansökningar behandlas löpande

Kontaktperson
Anne Viertola verksamhetschef
Telefon: 073-436 78 21
E-post: annev@forenadecare.com

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, dag och kväll

Förenade Care AB