halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Avdelning C4 med hjärtmedicinsk inriktning har 15 vårdplatser. Vi vårdar patienter med hjärtinfarkt, rytmrubbningar och hjärtsvikt. Hjärtövervakningsmöjlighet finns att tillgå till 8 av vårdplatserna. Patienterna vårdas i enkelrum. För dig som sjuksköterska finns möjlighet till kompetensutveckling internt och externt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 7-8 patienter. Du arbetar i ett av två vårdlag tillsammans med en annan sjuksköterska och en undersköterska alternativt med två undersköterskor dagtid och en undersköterska kvällar och helger. Vi har ett stort in- och utflöde av patienter på avdelningen vilket bidrar till ett rörligt och roligt arbete med variationsrika dagar.

Kvalifikationskrav

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av hjärtsjukvård/akutsjukvård är meriterande. För arbetet som sjuksköterska hos oss behöver du vara flexibel och initiativtagande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Maria Olsson
enhetschef
0498-268286, 0700-830743

Logga

Sjuksköterska dag/­kväll

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb