halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Arbetsuppgifter

Vi söker sommarvikarierande sjuksköterskor till våra särskilda boenden på norra Gotland, på södra Gotland, i Visby samt till korttidsenheten som ligger i Visby.

Som sjuksköterska inom Region Gotlands äldreomsorg erbjuder vi ett stimulerande och utvecklande arbete på våra särskilda boenden samt på vår korttidsenhet. 
Schemalagt arbete under dagtid med helgtjänstgöring

Kvalifikationskrav

Du skall vara legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv inställning till uppdraget.

Att arbeta inom socialförvaltningen är ett omväxlande och intressant uppdrag, där du dagligen möter brukare och medarbetare i olika sammanhang vilket ställer krav på initiativförmåga, ansvarstagande och professionalitet. I ditt uppdrag förutsätts du vara trygg och flexibel. Du skall utifrån din profession och verksamhetens behov vara van att arbeta självständigt, ha goda egenskaper i att leda och fördela det dagliga omvårdnadsarbetet i den verksamhet du befinner dig i och att du är lyhörd och empatisk.

B-körkort och egen bil är önskvärt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Mona Klingvall
Enhetschef
0498-268833
Charlotta Albers
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268745
Anneli Malmqvist
Enhetschef
0498-204350
Logga

Sjuksköterska äldreomsorg, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb