halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Gillar du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten som poolsjuksköterska inom vård- och omsorgsboende!   
Som poolsköterska täcker du upp för kollegor på vård- och omsorgsboende som har semester eller annan frånvaro. Det kan även handla om att stärka upp på en enhet om det är tillfälligt hög belastning. Det innebär att du kan vara på olika enheter under veckan.  Vi erbjuder attraktiva arbetstider och du kommer att ingå i en grupp med sjuksköterskor som är ett kompetent, självgående och härligt gäng inom vård- och omsorgsboende, LSS, socialpsykiatri och jour. 

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård leder du omvårdnadsarbetet på enheten. Ett nära samarbete med andra yrkeskategorier är en viktig del av arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.  Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete som skapar delaktighet och ger personlig utveckling. Vi kommer att erbjuda dig ett mentorskap som ger en mycket bra start i ditt nya arbete!

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska.
- B- körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och engagerad. Du trivs bra med att utveckla dig själv och verksamheten. Du är empatisk och för dig är ett gott bemötande mot patienter och kollegor viktigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. 

Meriterande kvalifikationer

- Specialistutbildning i vård av äldre, distriktssköterskeutbildning eller annan relevant vidareutbildning. 

- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid. Schemalagd arbetstid 38,25 timmar/vecka, dagtid. Helgtjänstgöring var 6:e vecka, dagtid. Tillträde enl ö.k. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. 

UPPLYSNINGAR;

Enhetschef Carola Jakobsson 023-829 59

FACKLIGA FÖRETRÄDARE; Vårdförbundet Malin Wellhard 023-817 76 Susanna Sörensen 023-868 83.
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.   

Kontaktinformation
Carola Jakobsson, Enhetschef

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Sjuksköterska

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-18

Ansök nu

Dela detta jobb