halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska 100 % dagtid och helger


Förenade Care driver på uppdrag av Gävle kommun, vård- och omsorgsboendet Vinddraget. Vinddraget ligger i stadsdelen Andersberg och erbjuder förnärvarande 64 lägenheter fördelade på fyra våningsplan, varav två våningsplan är inriktade mot demens och två våningsplan har inriktningen somatik.

Vi inbjuder vi dig som har stort intresse för äldreomsorgen att blir vår nästa kollega till Vinddragets vård- och omsorgsboende.


Dina kollegor kommer att vara omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, Leva Livet inspiratör, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef samt omvårdnadspersonalen på Vinddraget.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Inom Förenade Care vi personalförmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för att säkerställa en god hälso- och sjukvård för de som bor på enheten. Vi hjälper varandra med det dagliga arbetet på hela boendet. Tillsammans med teamet ska du planera, organisera och följa upp omvårdnadsarbetet utifrån individens behov.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner.

Dokumentation sker i Treserva.

Kvalifikationer

Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Specialistkompetens som t.ex. Silviasjuksköterska, demens, geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som högsocial kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet
100 % dagtid

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön
Kollektivavtal finns.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson
Lena Klaar

072-085 24 21

E-post: lenak.gavle@forenadecare.com


Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska

Förenade Care AB