halsojobb.se

Sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår enhet Berga, i Solna.

Berga är ett vård- och omsorgsboende med totalt 98 lägenheter.
Berga ligger centralt i Bergshamra, med busshållsplats, tunnelbana på gångavstånd.
Verksamheten har avdelningar för både demens och somatikinriktning.
Berga har dygnet runt omsorg med omvårdnadspersonal och sjuksköterskor samt egen sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter
Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 75-80%
Arbetstiden är schemalagd dag/kväll och helg
Alla våra anställningar omfattas av kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstid.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Vid frågor angående tjänst kontakta Maja Korpi, Enhetschef Berga
maja.korpi@ansvarochomsorg.se

  • Deltid
  • Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
  • Ansök före aug 29

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg