halsojobb.se

Boende äldre

Är du sjuksköterska och vill vara med att utveckla vår verksamhet?
Välkommen med din ansökan till Myrbergska gården och äldreförvaltningen egen regi!

Vårt uppdrag är att ge HSL-insatser som är både med kvalité och gott bemötande till våra patienter på äldreboende egen regi. Uppsala kommun erbjuder kompetensutveckling genom nätverksträffar och olika utbildningar.

Du erhåller fast anställning i Uppsala kommun, på Myrbergska gården. Myrbergska gården har 51 platser varav 1 omvårdnadsavdelning och 2 demensavdelningar. Vi söker en sjuksköterska till en av våra demensavdelningar.
Du gillar att arbeta teambaserat, är flexibel och gillar när arbetsdagen är varierande. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling genom ombudsgrupper och nätverk. Som sjuksköterska kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner.

Ditt uppdrag
Du arbetar med äldre som behöver allt från grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård där du blir en av de viktigaste pusselbitarna.
Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård.

Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till individens hela livssituation.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för:


• Att planera, genomföra och utvärdera HSL-insatser,
• Samordna patientens hälso-och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare ( korttidsplatser)
• Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso-och sjukvårdsuppgifter
• Rådgivning och handledning av omvårdnadspersonal
• Beställning av sjukvårdsmaterial
• Kontakt med anhöriga
• Journalföring

Schemalagd arbetstid dag måndag till fredag med tjänstgöring var 8 helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen. Vi ser gärna att du även har kunskap och eller erfarenhet av demensvård. B - körkort är ett krav för tjänsten.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är också en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonathan Brinkeback, verksamhetschef 018 727 54 62

Facklig företrädare:
Vårdförbundet 0771 - 420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb