halsojobb.se

Sjuksköterska

Ort
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Sjuksköterska

Tim-/Sommarvikariat Sjuksköterska till Bergsund

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi sjuksköterska till tim-/sommarvikariat till Bergsund på Södermalm under perioden 15 juni tom 31 augusti.

Bergsund är ett vård. och omsorgsboende med inriktning musik kultur och rörelse, centralt beläget på Södermalm.
Verksamheten har 123 lägenheter fördelat på två hus och åtta våningsplan där varje våningsplan har mellan 15-16 lägenheter. 16 lägenheter på Bergsund är avsedda för personer med demenssjukdom. Lägenheterna är mellan 27-42 kvadratmeter och har pentry och badrum, de flesta lägenheter har även egen balkong eller uteplats. Gemensamma vardagsrum, matrum och kök finns på varje våningsplan där det också finns en stor balkong.

På Bergsund arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.
Vi använder oss av teman i de dagliga aktiviteterna; konst, musik, dans och rörelse är viktigt för att bidra till positiva effekter på hälsan hos våra boenden.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Bergsund – alla är olika.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

Som sjuksköterska på Bergsund arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 15 mars!

Ansökan
Har du frågor angående anställning på Bergsund kontakta:
Enhetschef Marianne Hellström 072-748 79 04

Dela detta jobb

Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg