halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Under hösten 2018 öppnades en ny vårdavdelning på Visby lasarett, med en spännande blandning mellan akutsjukvård och rehabilitering. Avdelningen har 14 vårdplatser, fördelade mot två tydliga inriktningar. Inriktningen rehabilitering riktar sig främst till ortopedisk samt geriatrisk rehabilitering. Inriktningen akutsjukvård består inledningsvis främst av infektion- och lungmedicin. Vår nyrenoverade avdelning är cirkelrund, med patientrummen som tårtbitar, runt ett centrum där sjuksköterskeexpeditionen är belägen. Samtliga patientrum är enkelrum.

Vi söker sjuksköterskor som tillsammans med våra medarbetare, vill vara med och utveckla vårdavdelningen. Vi erbjuder dig möjligheten att få unik kompetens inom rehabilitering och infektion/lungmedicin.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för patienternas omvårdnad vilket innebär att du gör kvalificerade bedömningar, tolkar patienternas behov samt genomför omvårdnadsåtgärder i samråd med patienten. Du identifierar behov av och genomför undervisning om egenvård och förmedlar dess betydelse för att förebygga och lindra besvär.

Som sjuksköterska på avdelning C2 rehab har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid.

Du får jobba i ett litet sammansvetsat team och behöver kunna ta eget ansvar och fatta beslut. Nattetid arbetar två sjuksköterskor tillsammans med en undersköterska.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på andra sjukhus och/eller andra vårdavdelningar. Har du erfarenhet av rehabilitering och/eller infektion och lungmedicin är det meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Placering
Rehabavdelning C2 norr, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Deltid, Sysselsättningsgrad 75% natt

Tillträde/varaktighet
Tillträde 2020-02-01 eller enligt överenskommelse

Antal tjänster
2

Kontakt

Caroline Harlevi
Tf enhetschef
0498-268979, 0737658956

Anders Lickander
Facklig representant, Sjuksköterska
0498- 26 89 55

Ansökan
Referensnummer
A916384

Sök senast
2020-01-15

Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-15

Ansök nu

Dela detta jobb