halsojobb.se

Silviasyster till vårdboende

Ort
Utgår

2021-08-30

Ansök nu

Silviasyster till vårdboende

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Silviasysterutbildning är ett krav. Tidigare erfarenhet av äldreomsorg och demenssjukvård är meriterande. Meriterande är också utbildning som BPSD-administratör samt erfarenhet av att handleda personal och att hålla i stödgrupper för närstående till personer med demenssjukdom. 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter för vård- och omsorgsboende på avdelning med inriktning demenssjukdomar. Handleda personalen i demenssjukvård samt anordna stödgrupper för närstående till personer med demenssjukdom.  

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %, enligt fast schema, dag och kväll. Helgtjänstgöring enligt schema.
Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträde
210901 eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
210830
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636
E-post: lenag@forenadecare.com
Emma Bodén, biträdande verksamhetschef
Tel: 072-085 70 59 
E-post: emmabo@forenadecare.com

Dela detta jobb

Silviasyster till vårdboende

Förenade Care AB