halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Semestervikariat leg fysioterapeuter

Ort
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Semestervikariat leg fysioterapeuter

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa och hälso- och sjukvård, Stöd och service, Socialpsykiatri och öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
I ansvarsområdena ingår för tjänsten att möjliggöra aktivitet och delaktighet genom råd, stöd, träning, behandling,
anpassning av miljön och förskrivning av hjälpmedel.

Fysioterapeuter handleder, utbildar och informerar personal och anhöriga/närstående. Viktiga arbetsuppgifter är att
bedöma patientens förutsättningar att vara aktiv och delaktig. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Genomföra åtgärder som syftar till att behålla och utveckla patientens aktivitet, fysiska funktioner och delaktighet samt att
följa upp, utvärdera och dokumentera genomförda insatser.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterapeut. Arbetet kräver goda kunskaper inom hjälpmedelsområdet samt erfarenhet av arbete med multisjuka äldre och funktionshindrade. Arbetet ställer höga krav på självständighet men även på förmågan att arbeta i team med andra professioner för att tillsammans uppnå patienters och verksamhetens mål.

Som person är du flexibel och initiativtagande. Du kan prioritera, planera och har samtidigt förmåga att kunna ställa om efter verksamhetens behov. Du har lätt för att skapa kontakter och samarbeta med olika professioner. Du är noggrann och strukturerad, kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god dokumentationsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Socialförvaltningen begär att få se utdrag ur Polisens belastningsregister vid nyrekrytering.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Semestervikariat leg fysioterapeuter

Luleå kommun - Socialförvaltningen