halsojobb.se

Schemaläggare/schemaplanerare till Förenade Care

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Schemaläggare/schemaplanerare till Förenade Care

Vi söker dig som har erfarenhet av äldreomsorg och schemaläggning samt är engagerad, kreativ och resultatinriktad för ett uppdrag är som schemaläggare i Stockholm. Din utgångspunkt blir regionkontoret i Danderyd och ditt arbetsfält är för hela landet. Som schemaläggare hjälper du verksamheterna med att lägga, justera och optimera arbetsscheman för vård- och omsorgspersonal. Din närmsta chef är regionchefen för schema/planering och du ingår i den del av organisationen som hanterar lön och hr-frågor.

Förenade Care är ett familjeföretag med verksamheter inom hälso- och sjukvård, vård- och omsorg, socialt boende, personlig assistans samt måltidsservice. Våra uppdragsgivare är kommuner och regioner i hela Sverige.  Vi värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Våra engagerade medarbetare arbetar alla efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ser möjligheter, är resultat- och lösningsfokuserad. Du gillar att lösa olika typer av problem och att arbeta med flera olika saker samtidigt. Du är ekonomiskt lagd och gillar utmaningar. Du kan i ditt arbete arbeta både självständigt och i team. Du kan stå för företagets motto och har en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, du utgår från att alla vill och kan ta ansvar.  

Du har erfarenhet av schemaläggning, bemanningsoptimering inom vård- och omsorg samt behärskar administrativa arbete och Excell med flera Officeprogram.  Av arbetsgivaren bedömt som relevant utbildning och erfarenhet av äldreomsorg.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid, tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde Enligt överenskommelse. Lön

Månadslön, kollektivavtal finns. 

Kontaktperson

Ulf Kollberg

Tel: 0733-150 136

E-post: ulfk@forenadecare.com

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Elektronisk referenstagning.

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande.

Arbetsgivare

Förenade Care AB, Murmansgatan 126, vån 3, 212 25 Malmö

Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.

 

 

Dela detta jobb

Schemaläggare/schemaplanerare till Förenade Care

Förenade Care AB