halsojobb.se

Svartbäckens hemvård

Svartbäckens hemvård söker en samordnare! Välkommen med din ansökan till Svarbäckens hemvård redan idag!

Ditt uppdrag
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta i Heroma med schemaplanering, semesterplanering, registrera sjukfrånvaro och byten av arbetspass. Arbeta i Agresso som sakgranskare. Arbete i Siebel journalsystem. Arbete i team tillsammans med verksamhetschef, planerare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta i hemvården. Du har stor erfarenhet av att jobba i Uppsala kommuns olika system. Du har vana av att arbeta i Heroma, Siebel, Agresso och att planera i TES. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Önskvärt om du har körkort.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter samt har en förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kreativ och du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt att du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Janette Olofsson, verksamhetschef, 018-727 73 45

Fackliga företrädare:
Vision, 018-727 24 33
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Samordnare till Svartbäckens hemvård

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-26

Ansök nu

Dela detta jobb