halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

För att ordinarie personal ska kunna ha semester har vi behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i överenskommelse.

Röntgenavdelningen är en relativt liten enhet på Visby lasarett med ca 25 medarbetare i kategorierna röntgensjuksköterska och undersköterska. På enheten arbetar även 8 röntgenläkare. Vi servar hela Gotland med alla typer av undersökningar inom området. Eftersom vi är ett akutsjukhus och flera personer besöker ön under sommarperioden är andelen akuta undersökningar ganska hög.

Vi arbetar med Sektra RIS och PACS system och har följande utrustning: 
Två Philips Ingenuity CT Elite 
2 direktdigitala Siemens skelettlab 
1 Siemens genomlysningslab. 
1 mobil enhet för vissa specifika undersökningar på vårdavdelningarna på sjukhuset 
Vi har också 1 Philips MR, 1 1,5T

Beredskapstjänstgöring förekommer under kvällar och nätter samt en viss del av arbetstiden kommer att förläggas på kvällar.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har god datorvana och behärskar RIS/PACS

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete som röntgensjuksköterska inom någon/några av de modaliteter/utrustningar vi har.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och har en professionell framtoning i din yrkesroll, du har en hög serviceförmåga och är flexibel.

Vidare har du en god förmåga att kunna anpassa ditt arbetssätt när förutsättningar ändras och är bra på att samarbeta med dina kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 58000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Inger Thimgren-Pettersson
enhetschef
0498-26 83 51

Logga

Röntgensjuksköterska, sommarjobb

Ansök nu

Dela detta jobb