halsojobb.se

-->

Röntgensjuksköterska med MR-kompetens till Barnradiologi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Röntgensjuksköterska med MR-kompetens till Barnradiologi

 

Vi erbjuder
Möjlighet att tillsammans med dina kollegor skapa team med hög kompetens som utvecklar verksamheten tillsammans där patienten är i fokus. Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke. För att du ska växa i din roll kan vi erbjuda dig olika typer av kurser inom ditt område och utifrån din utvecklingsplan.

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, ses som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag.

Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är en röntgenavdelning med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten, inklusive forskning, med barnet i centrum.

Vi behöver dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden.

Vi tillämpar Karolinska Universitetssjukhusets kompetensstege för röntgensjuksköterskor, där prioriteras kompetensutveckling och utbildning för att kunna upprätthålla en verksamhet av hög kvalitet.

Om tjänsten
Du samarbetar inom interprofessionella team, initierar och föreslår lämpliga metoder utifrån patienternas tillstånd eller behov. Du handleder röntgensjuksköterskestudenter och nyanställda kollegor. Du ansvarar för säker vård inom ditt område (till exempel farmakologiska kunskaper, hygienrutiner och smittförebyggande arbete etcetra).

I rollen som röntgensjuksköterska inom MR utgår arbetet från de sex kärnkompetenserna som ingår i röntgensjuksköterskans kompetensområde på Karolinska: Evidensbaserad och personcentrerad vård, samverkan i team, förbättringskunskap för kvalitetsutveckling, säker vård och informatik.

Vi söker
En röntgensjuksköterska som bidrar till utvecklingen utifrån kunskapsunderlag som är evidensbaserad och relevant för MR. Du kan kritiskt värdera olika undersökningsmetoder och uppdaterar dig i utveckling och forskning inom MR.  Du bidrar till verksamhetens utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbete.

För att lyckas i rollen som röntgensjuksköterska inom MR-enheten ser vi att du kan arbeta självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar. Du är en driven och engagerad röntgensjuksköterska som brinner för kompetensutveckling och som får dina kollegor att växa i sin roll.

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet inom MR. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och innehar klinisk erfarenhet av att handleda andra.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska med MR-kompetens till Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset