halsojobb.se

-->

Röntgensjuksköterska med intresse för Angio

Ort
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Röntgensjuksköterska med intresse för Angio

Om oss 
Vår verksamhet i Huddinge har flyttat  in i Karolinska Universitetssjukhusets högteknologiska hus "O- huset" som är centrum för röntgen, intervention och operation vilket erbjuder  nya fräscha lokaler med modern maskinpark. Vi på angio- och interventionsavdelningen  arbetar i hybridsalar där olika former av interventioner och kirurgi kan utföras i samma rum och  i samverkan med personal från operation i en tvärdisciplinär miljö.

Vi söker nu röntgensjuksköterskor på heltid för tillsvidareanställning till vår verksamhet inom Angio med placering i Huddinge. I rollen som röntgensjuksköterska utgår arbetet från de sex kärnkompetenserna som ingår i röntgensjuksköterskans kompetensområde på Karolinska: Evidensbaserad och personcentrerad vård, samverkan i team, förbättringskunskap för kvalitetsutveckling, säkervård och informatik. 

Vi erbjuder dig:   

  • Individuell inskolningsplan där du utvecklar din kompetens och får utbildningsbevis inom varje modalitet. 

  • För att du ska växa i din roll kan vi erbjuda dig olika typer av kurser inom ditt område och utifrån din utvecklingsplan.

  • Arbeta med den senaste medicinsktekniska utrustningen på marknaden.

  • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.   

  • Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD, etc.   

  • Lönetillägg på 3000kr/månad tillkommer för beredskap. 

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team av kreativa och drivna kollegor bestående av radiologer, röntgensjuksköterskor och undersköterskor. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omhändertagande av akuta och polikliniska patienter. Du kommer få en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik.

Om du trivs med kliniskt arbete på en operationssal, patientomhändertagande, läkemedelshantering och en del andra logistiska arbetsuppgifter, är du mer än välkommen att söka till oss. Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård till patienterna! 

Vi söker   
En röntgensjuksköterska som kan bidra till utvecklingen utifrån kunskapsunderlag som är evidensbaserad och relevant för verksamheten. Vi ser att du bidrar till metoder för personcentrerad vård och är ett föredöme och vägleder dina kollegor. Du samarbetar inom interprofessionella teamet, initierar och föreslår lämpliga radiografiska metoder utifrån patienternas tillstånd eller behov. Vidare bidrar du till verksamhetens utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbete. 

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska. 
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom Angio. 

Urval sker löpande i denna rekryteringsproess.

Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar. Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska med intresse för Angio

Karolinska Universitetssjukhuset