halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För kunds räkning söker vi nu dig som är röntgensjuksköterska till röntgenmottagning i Sundsvall. Uppdraget sträcker sig från 21/9-2020 fram till 14/3-2021.
Du kommer att arbeta dag och kväll. Jour kan förekomma efter samråd. 
Även om du inte kan ta hela den perioden så vill vi gärna att du skickar in en ansökan!

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga röntgen-ssk-uppgifter.
Nödvändig erfarenhet av journalsystem RIS/PACS, erfarenhet av att ha arbetat med DT av märket Cannon, samt Konventionell röntgen av märket Samsung.
Önskvärt om du kan intervention.
 
DIN PROFIL
Minst två års yrkeserfarenhet som röntgensjuksköterska.  
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Röntgensjuksköterska för konsultuppdrag till Sundsvall!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb