halsojobb.se

Psykolog eller socionom till samtalsmottagning i Norrtälje

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Psykolog eller socionom till samtalsmottagning i Norrtälje

Om oss
Samtalsmottagningen (första linjens barn och ungdomspsykiatri) söker legitimerad psykolog eller socionom med samtalsterapeutisk kompetens. Mottagningen tar emot barn och ungdomar 0-17 år samt föräldrar för psykoterapeutiska samtalsinsatser. Mottagningen ligger i Familjens hus Norrtälje.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Du kommer att erbjuda stödsamtal, bedömning, rådgivning och psykologisk behandling till föräldrar och till barn och ungdomar med lindrig psykisk ohälsa. Vanliga frågeställningar är social ängslan, rädslor/fobier, föräldraskapsproblem, nedstämdhet, krisreaktioner. Vi fokuserar på den frågeställning individen själv kommer med och välkomnar alla oavsett övriga vårdkontakter, diagnos eller livssituation.
 
Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog/socionom med terapeutisk kompetens. Du ska vara intresserad av att jobba med barn, ungdomar och deras föräldrar i kortare behandlingskontakter. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i samverkan med exempelvis BUP, elevhälsan och socialtjänsten.  
Meriterande är erfarenhet av arbete i primärvården, psykiatri eller skolan, utbildning i KBT eller annan korttidsterapi, arbete med grupper. Flerspråkighet och multikulturell bakgrund välkomnas. Vi kommer att lägga stor vikt vid tidigare erfarenheter av arbete med barn, ungdomar och föräldrar och på personlig lämplighet i urvalet. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Dela detta jobb

Psykolog eller socionom till samtalsmottagning i Norrtälje

Tiohundra AB