halsojobb.se

Celsiusskolan

Vi söker en psykolog till Celsiusskolan!

Som ny psykolog i grundskolan får du introduktion på arbetsplatsen samt en yrkesspecifik introduktion av centrala elevhälsan. Du ingår i ett nätverk med andra skolpsykologer och får en mentor som ett kollegialt bollplank. Du får även utbildning i vårt datajournalsystem.
Tjänsten på Celsiusskolan är 60%, om du önskar heltid finns möjlighet till tjänst på annan skolenhet.

Celsiusskolan är en av de stora kommunala gymnasieskolorna i Uppsala. Läsåret 2019/2020 har vi ca 1090 inskrivna elever på något av våra sex program; ekonomiprogrammet, handelsprogrammet, IMYRKHA, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, och SPRINT. Vårt mål är att alla elever ska ha ett examensbevis i handen på studentdagen.

Läs mer om skolan här (https://celsiusskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Skolpsykologen är en del av den samlade elevhälsan. Elevhälsan ska främst arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet för skolpsykologens uppdrag är att bidra till att skapa en god lärandemiljö för elevernas kunskaps- och sociala utveckling, vilket exempelvis innefattar arbete med förhållningssätt, skolmiljö och värdegrund.
Skolpsykologens uppdrag är också att hjälpa skolan som organisation att se både problem och möjligheter ur elevens perspektiv. I ett individperspektiv arbetar skolpsykologen för att undanröja hinder för varje elevs lärande och utveckling genom till exempel samtal, utvecklingsbedömning/utredning och ibland remittering till andra vårdgivare.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete som skolpsykolog. Du ska vara en person som är van att arbeta självständigt, men som även klarar av att vara en del av ett välfungerande team där olika yrkeskategorier kompletterar varandra. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jörgen Norman, rektor Celsiusskolan 018-727 28 01
Christina Stenhammar, verksamhetschef Centrala elevhälsan 018-727 20 15 (#)

Facklig företrädare:
Psykologförbundet, Marie-Louise Airikka Pilichi 018-727 86 11 (#)

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Psykolog

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb