halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är en erfaren psykiatrisjuksköterska som längtar efter nya utmaningar till ett uppdrag på en allmänpsykiatrisk avdelning i Hudiksvall.

Det är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 18 vårdplatser, dygnet runt intag, vården bedrivs i teamarbete med läkare, ssk, kurator, skötare.

Uppdraget sträcker sig mellan vecka 34 - 46och vi ser helst att du som söker kan ta hela uppdragsperioden.
I rollen som bemanningssjuksköterska är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och tycker att det är kul att lära känna och samarbeta med nya kollegor. Du får chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet.Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Rond- och omvårdnadsansvarig, arbetsleda och fördela arbetsuppgifter. Beredning och administration av läkemedel, psykiatriska observationer och bedömningar.

DIN PROFIL

Psykiatrisjuksköterska med minst två år dokumenterad yrkseslivserfarenhet.
Erfarenhet av Region Gävleborgs journalsystem Melior och Elvis är önskvärt.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information

Logo

Psykiatrisjuksköterska till Psykiatrisk avdelning i Hudiksvall till hösten!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

Dela detta jobb