halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Inom enheten ehälsa/MIT arbetar vi med systemförvaltning, stöd till andra systemförvaltare inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, tekniskt stöd, stöd till vården i frågor knutna till IT-system och informationssäkerhet, projektledning, förstudier, verksamhetsuppföljning och strategisk IT.

Vi söker dig som vill vara med i vårt arbete med att utveckla, förbättra och stödja hela hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom ehälsa. Välkommen med en ansökan till tjänsten som projektledare.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare får du möjlighet att driva spännande och varierande uppdrag inom ett brett område för att stödja vården genom digitalisering och ehälsa.

Verksamheten fungerar som stöd för hälso- och sjukvård och tandvård på Gotland vilket innebär att du kommer att leda olika projekt som syftar till att utveckla, förbättra och stödja verksamheten. I det arbetet ingår att planera, implementera, avsluta och utvärdera korta och långa projekt. Omvärldsbevakning och nätverkande är vitala delar i arbete. Där uppdraget ställer stora krav på samverkan med berörda verksamheter och arbetet sker på olika nivåer, nationellt, regionalt och lokalt.

Du kommer till ett glatt gäng som består av inkluderande och färgstarka individer i en tillåtande arbetsmiljö. Vi jobbar i ett spännande och utvecklande område där vi stödjer varandra.

Kvalifikationskrav

Du ska ha en relevant högskoleutbildning inom vård, organisation, IT eller ekonomi samt dokumenterad projektledarutbildning. Alternativt annan relevant utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

Ett krav är att du har erfarenhet av projektledning och implementering. Behärskar personuppgiftslagen (PUL) och patientlagen (PL).
Det är meriterande om du har erfarenhet från verksamhetsutveckling, systemförvaltning, digitalisering, kvalitet- och processarbete. Har du även arbetat inom sjukvård och/eller med eHälsa ser vi det som en fördel.

Vi söker dig som är uthållig, strukturerad och har förmågan att driva frågor i ett långsiktigt perspektiv med god framförhållning. Vidare så är du en analytisk problemlösare och kommunicerar lätt i både tal och skrift. En stor del av tjänsten innebär samverkan, därför behöver du även vara lyhörd och en duktig relationskapare som förstå vikten av att vara professionell och tydlig. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Jeanette Chressman Hoas
Verksamhetschef
0498-26 85 45

Logga

Projektledare ehälsa/­MIT

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb