halsojobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

 

 

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

 

Socialförvaltningen som är en av fyra förvaltningen i kommunen har inlett en stor förändringsresa. Vi synar både vår organisation, arbetskultur och struktur för arbetet, allt för bästa möjliga leverans till våra medborgare.

 

Ett jobb i Lomma kommun är ett jobb som del i en helhet och tillsammans ska vi utveckla verksamheten. Vi erbjuder utmanande och omväxlande uppdrag i en roll som har stor betydelse för våra äldre medborgare. Vi ser utmaningen, vi antar den och vi tänker bli en av de bästa kommunerna på äldreomsorg i Sverige. Är du sugen på att vara med på vår resa?

Arbetsbeskrivning

Socialförvaltningen i Lomma kommun befinner sig i en förändringsresa med siktet inställt på att lyfta sig själv i håret, växla upp sitt arbete och sträva efter att vara en modern Socialförvaltning i framkant. För att klara detta behöver vi de bästa enhetscheferna till alla våra verksamhetsområden.

 

Vi önskar att rätt händer och rätt ögon ska syssla med rätt saker från start och därför söker vi Dig som skulle älska att arbeta som enhetschef för våra sjuksköterskor och distriktsjuksköterskor. Vår blivande enhetschef kommer ha glädjen att leda, coacha och motivera våra sjuksköterskor och distriktssköterskor i sitt uppdrag gentemot våra vårdtagare i äldreomsorgen.

 

Som enhetschef har du enskilt personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för din verksamhet, men har även ett helhetsansvar för Socialförvaltningen tillsammans med oss andra. Förutom att du leder, utvecklar och skapar bra förutsättningar för din enhet bygger du långsiktigt förtroende gentemot vårdtagare, närstående och medarbetare. Du ansvarar för att planera, leda och följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och medskapande. Det innebär bland annat att du ska sätta mål för och utveckla verksamheten samt kvalitetssäkra arbetssätt. Du säkerställer att arbetet utförs utifrån gällande lagstiftning och du hanterar både strategiska och operativa frågor tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Omvärldsbevakning är en naturlig del i ditt arbete. Det dagliga arbetet leder du tillsammans med teamledare och administratör.

 

Du ingår i ledningsgrupp för äldreomsorgen och med övriga chefer får du en central roll där ni tillsammans arbetar för att möta dagens och framtidens utmaningar. Tjänsten innebär frihet och unika möjligheter i att påverka en dynamisk bransch där väldfärdsteknologin är på frammarsch. Tillsammans driver vi det gemensamma kvalitets- och utvecklingsarbetet framåt för dem vi är till för. Vi arbetar alla tillsammans för att skapa den bästa och mest likvärdiga omsorgen för våra äldre i Lomma kommun.

 

Din närmsta chef är avdelningschefen för HSL, myndighet och korttid.

 

Vi ser utmaningarna vi antar dem och vi gör resan tillsammans.

Kvalifikationer

För det här arbetet behöver du högskole/universitetsutbildning som arbetsgivaren finner relevant. Vi söker dig som arbetat som chef inom omsorgssektorn sedan tidigare och framgångsrikt drivit förändringsarbete. Du behöver vara innovativ, handlingskraftig och gilla att arbeta i organisationer som rör sig, för det kommer vara många behov och frågor att jonglera samtidigt.

 

Du ska vara van att styra mot gemensamma mål och vara beredd att styra med värme och handlingskraft. Vi hoppas du är en ledare som ser möjligheter och lösningar när problem och press hopar sig. Du bör vara trygg, stabil och ödmjuk då förutsättningarna du möter utifrån organisationens behov är stora. Har du förmåga att skapa förtroende, entusiasmera och skapa goda relationer över och mellan olika samverkanspartner har du kommit rätt.

 

Som chef hos oss har du en helhetssyn och är öppen och lyhörd för både utvecklingsmöjligheter och förändring i din verksamhet. Det är viktigt att du kan fånga, inspirera och möta dina medarbetares tankar, kompetens och engagemang. Genom ett tillitsbaserat ledarskap och medskapande processer ser du till att den dagliga verksamheten fungerar, samtidigt som du och dina chefskollegor med stor frihet utvecklar densamma.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 88-2020

Sista ansökningsdag: 2020-10-28

Anställning

Tillsvidareanställning

 

Kontakt

Emma Pihl

040 – 641 10 05

 

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

 

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Proaktiv enhetschef med särskilt hjärta för hemsjukvården

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb