halsojobb.se

Planeringssekreterare

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Planeringssekreterare

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Planeringssekreterare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med i socialförvaltningens arbete med att ta sig an de utmaningar som socialtjänsten står inför? Vill du bidra till att forma framtidens välfärd där vi använder digitala lösningar och välfärdsteknik med utgångspunkt från våra brukare och klienters behov? Då är du välkommen att söka tjänsten som planeringssekreterare vid Avdelningen för stöd och service vid Socialförvaltningen. Avdelningen ansvarar för myndighetsutövning inom funktionshinderområdet, verkställighet av Personlig assistans, boendestöd och en rad andra mindre insatser samt Hälso och sjukvård för socialförvaltningens målgrupper. Du kommer att ha en rad arbetsuppgifter av skiftande karaktär på avdelningen. Du ingår i avdelningens stab och arbetar på uppdrag av Avdelningschefen. Du kommer att vara ett kvalificerat administrativt stöd till avdelningens alla verksamheter. Du kommer att hålla ihop avdelningens arbete med Verksamhetsplaner och Omvärldsanalys. Du kommer att arbeta med kvalitets och utvecklingsarbete inom avdelningen. Du kommer att ingå i externa och interna arbetsgrupper och du kommer att utföra informationsinsatser utifrån de uppdrag du får.

Kvalifikationer

Socionomexamen, statsvetenskaplig utbildning eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig högskoleutbildning. Du har erfarenhet av socialt arbete. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en god analytisk förmåga. Du är kreativ och nytänkande och du upprätthåller en positiv attityd till arbetet. Du hanterar och anpassar dig till de krav och utmaningar som rollen ställs inför. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har stor förmåga att skapa goda relationer med brukare, kollegor, samarbetspartners och ledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2020-02-13
Ansök senast
2020-03-08

Upplysningar

 • Marie Langemark
  Avdelningschef
  Telefon: 035-13 70 00
  E-post: Marie Langemark
 • Anders Wessfeldt
  Akademikerförbundet SSR
  Telefon: 035-138594
  E-post: Anders Wessfeldt
 • Markus Andersson
  Vision
  Telefon: 035-137500
  E-post: Markus Andersson

Ansökan

Referensnummer
C35462 - 2020

Dela detta jobb

Planeringssekreterare

Halmstads kommun