halsojobb.se

Personliga assistenter sökes till härlig och humoristisk kvinna i Sundbyberg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till härlig och humoristisk kvinna i Sundbyberg

Förenade Care Assistans söker personliga assistenter åt
en härlig och humoristisk kvinna boendes i Sundbyberg.

Kunden ifråga har en sjukdom vid namn EDS (Ehlers-Danlos Syndrom) vilket orsakar kronisk smärta, överrörlighet, ledluxationer och muskelkramper. Ingen tidigare kunskap om sjukdomen krävs. Vissa psykiska åkommor förekommer även hos kunden. Med sin begränsade rörlighet, så behöver hon hjälp med allt från matlagning och städning till stöttning och uppmuntring i sin vardag. Kunden klarar sin egen hygien med mycket lite stöd.

Kunden har även en egen lägenhet och 2 hundar, varav den ena kommer bli hennes assistanshund. Det viktigt att du har hundvana sedan tidigare och kan hantera hundarna på det sätt kunden önskar. Hundarna är världens snällaste och har en mycket viktig del av familjen.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet utav att jobba med personlig assistans,
där det även funnits med psykisk problematik i bilden. Som person är du psykiskstark samt lyhörd att arbeta på ett förebyggande sätt för kundens bästa. Det uppskattas även att du är ödmjuk, påhittig och motiverande för kundens självständighet som individ. Humor är väldigt viktigt och kunden har nära till skratt!

Du är även en person som är bekväm med att arbeta självständigt samt är noggrann. Enklare förflyttningar utan lift kommer att genomföras på arbetsplatsen, därav är det viktigt att du är fysisk stark. Stor uppskattning att du är social, då kunden tycker om att prata och diskutera. Du bör också behärska svenska i tal och skrift.

Tjänsten innefattar arbetspass under dagtid samt kvällstid under vardagarna, vissa helgdagar kan förekomma. Din arbetsplats kommer vara i kundens hem, där det finns nära kommunikationer till kollektivtrafik.

Tjänsten startar from 1 juni, ansökan sker löpande.

Dela detta jobb

Personliga assistenter sökes till härlig och humoristisk kvinna i Sundbyberg

Förenade Care AB