halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Rehabmedicin Gotland tillhör verksamhetsområde ortopedi och bedriver verksamhet inom geriatrik och rehabilitering. Vi söker därför läkare som är intresserade av att arbeta kliniskt samt delta i ledning och utveckling av en verksamhet som omfattar många områden inom geriatrik och rehabilitering. Gotland är på grund av sitt ö-läge unikt, och behöver därför medarbetare som ser det som en utmaning att hitta lösningar för att våra innevånare skall få en högkvalitativ och patientsäker vård. En vård som innefattar länsdelssjukhusets uppdrag till högspecialiserad vård. Ortopedens bakjourslinje tar över patientansvaret under jourtid.

Verksamheten omfattar:
- Vårdavdelning med sju vårdplatser för geriatrisk/ortopedisk eftervård och rehabilitering
- Dagvårdsavdelning och mottagning för neurorehabilitering
- Smärtmottagning
- Gåskola, efter amputationer
- Botox-mottagning
- Minnesmottagning

Vi har ett välutvecklat multiprofessionellt teamarbete med medarbetare med hög kompetens inom både geriatrik och rehabilitering.

Vi är anslutna till kvalitetsregistren Webrehab, NRS, Swedeamp och Senior alert.

Gotland har ett samarbete med Uppsala Universitet inom forskning och utveckling och vi ser gärna att sökande har ett forskningsintresse.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens inom geriatrik, rehabiliteringsmedicin, allmänmedicin eller närliggande specialitet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Placering
Ortopedi/rehab, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse

Kontakt
Eva Zeisig
Överläkare/verksamhetsområdeschef
0498-26 44 89, 070-788 79 41
Regina Göbel
Facklig representant, Gotlands läkarförening (GLF)
0498-269000
regina.gobel@gotland.se

Ansökan

Referensnummer
A901912

Sök senast
2019-12-01

Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Överläkare/­specialistläkare geriatrik, rehabiliterings- eller allmänmedicin

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb