halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Verksamhet Obstetrik och gynekologi har idag ca 80 anställda (läkare, barnmorskor sjuksköterskor och undersköterskor). Ett flertal ST-läkare får sin utbildning här. 
Hos oss har vi korta beslutsvägar, ett klimat som underlättar samarbete kring patienterna över specialitetsgränserna.

Arbetsuppgifter

Vi har tre mödrahälsovårdscentraler på Gotland som är placerade i Visby, Hemse och Slite. Som mödrahälsovårdsöverläkare på Gotland kommer du att ha ansvar för utbildning av läkare och barnmorskor i ämnen som rör mödrahälsovård. 
Du kommer att arbeta med att upprätta, uppdatera och utvärdera verksamhetsmål för mödrahälsovården. Vi behöver din hjälp och delaktighet att bevaka den medicinska utvecklingen och att du håller dig uppdaterad angående förlossningsverksamhetens vårdprogram och utveckling. Vara vår sakkunnig i frågor som berör sexuell och reproduktiv hälsa och relevanta folkhälsofrågor. 
Att som en del i vårt team utarbeta, uppdatera och utvärdera medicinska riktlinjer och vårdrutiner för verksamheten i samarbete med slutenvården, primärvården och andra instanser.

Kvalifikationskrav

Vi söker specialistläkare inom gynekologi/obstetrik

Ett helhetsperspektiv och ett aktivt kunskapssökande samt intresse för att arbeta i team med andra yrkesgrupper är viktiga grundförutsättningar för arbetet. Vi söker dig som vill utveckla din specialistkunskap och motiveras av att vara en kunskapsresurs för andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Åsa Hedqvist
Verksamhetschef
0498-204838
Kerstin Palm
Överläkare, medicinskt ledningsansvarig
070-766 08 31

 

Logga

Överläkare mödrahälsovård, obstetrik och gynekologi

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb