halsojobb.se

Vi erbjuder
Överläkartjänst inom Patientområde Gastro/HUD/reuma med inriktning på HUD inom Tema Inflammation och Infektion vid Karolinska Universitetssjukhuset. 

Vi har infört en tematisk vård som är lokaliserad både i Huddinge och Solna. Vårt uppdrag är att bedriva forskning, utbildning och klinik med inriktning på högspecialiserad och specialiserad hudsjukvård avseende hudtumörer, inflammatoriska hudsjukdomar samt venereologi inom öppenvård och slutenvård. På Karolinska Universitetssjukhuset omhändertas Dermatovenereologi inom två tema, Tema Cancer och Tema Inflammation och Infektion. Öppenvården bedrivs både på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge. Slutenvården är lokaliserad på Nya Karolinska (NKS) i Solna med en avdelning som har 28 vårdplatser. Där samarbetar vi med reumatologi och njurmedicin. 

Om tjänsten
Som överläkare inom dermatovenereologi förenat med en biträdande lektortjänst vid Karolinska Institutet arbetar du framförallt inom öppenvård med inriktning mot inflammatoriska hudsjukdomar.

Denna anställningen är inom Tema Inflammation och Infektion men som dermatovenereolog träffar du patienter på både Tema Cancer och Tema Inflammation och Infektions verksamheter. Tjänsten evser en överläkartjänst på 30% vid Medicinsk Enhet (ME) gastro/hud/reuma vid enheten Hud.

Vi söker
Vi söker dig som vill utveckla dermatovenereologin vid Karolinska Universitetssjukhuset och som brinner för specialiteten och har ideer för framtiden. Vidare söker vi dig som har pågående forskning inom ämnesområdet och som har ett utbildningsintresse.

Kvalifikationer
Krav: Du ska vara legitimerad läkare med specialistkompetens inom dermatovenereologi med minst 5 års klinisk erfarenhet i specialiteten. Du ska vara disputerad inom dermatovenereologi och ha pågående forskning inom området. Du ska ha vana av att handleda studenter. 

För överläkarbefattning krävs minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Meriterande: Anställning vid Karolinska Institutet som biträdande lektor.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Överläkare i dermatovenereologi till Medicinsk Enhet Gastro/hud/reuma

Ort
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb