halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby lasarett är ett akutsjukhus med länsfunktion och bedriver bred allmänkirurgisk- och urologisk verksamhet med en mångdubblad akutverksamhet under sommarhalvåret. 
Vi söker en bakjourskompetent överläkare inom allmän kirurgi och gärna med bröstkirurgi som subspecialitet.

Arbetsuppgifter

Verksamheten består av handledning, operation i sluten- och öppenvård, endoskopi, akut-, mottagnings-, och vårdavdelningsverksamhet vilket delas mellan 14 specialister och med 5-6 ST-läkare.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker har bakjourskompetens inom allmänkirurg. Du har jobbat i Sverige senaste åren och att du har goda kunskaper i svenska är ett krav. 
Du har goda kunskaper om akutkirurgi och trauma inklusive barn, akut urologi, nationella riktlinjer och vårdprogram samt SVF (Standardiserade Vårdförlopp). Du har dokumenterade genomgångna bakjourskurser och dokumenterad klinisk bakjourstjänstgöring. Tidigare arbete inom Region Gotland är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Eva Borin
Verksamhetschef kirurgi/urologi
0498-26 90 00

Regina Göbel
Gotlands läkarförening (GLF)
0704-477668

Logga

Överläkare allmän kirurgi

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb