halsojobb.se

-->
Är du en lagspelare med intresse för operationssjukvård? Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Nu finns möjlighet att bli en del av vår verksamhet Solna!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna bedriver vi inom Funktion PMI operationsverksamhet inom ett flertal specialiteter. Nu söker vi operationssjuksköterskor till följande områden:

Trauma, obstetrik och akutoperation - Är du intresserad av att arbeta med högspecialiserad akut kirurgi, trauma, obstetrik samt interventionskirurgi? Då är det här rätt tjänst för dig!  Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att vårda och behandla patienter med akuta kirurgiska tillstånd. Vi garanterar ett multidisciplinärt omhändertagande 24 timmar om dygnet och är mottagande sjukhus för alla traumapatienter i Stockholmsområdet. Vi ger vård till patienter från olika specialiteter såsom trauma/akut, kirurgi, urologi, gynekologi/obstetrik, kärl/intervention och neurokirurgi. Mikko Mölsä Eneberg berättar gärna mer för dig som är intresserad, tel. 08-517 736 61.

Ortopedoperation - en ortopedisk operationsavdelning som inte liknar någon annan! Här bedrivs i huvudsakligen stor, omfattande ortopedi där många av dom akuta operationerna är multitrauma-patienter, vilket innebär att de har både hög- och lågenergifrakturer i extremiteter, kotpelare, bäcken och höft. Övriga patienter som opereras på ortopedoperation kommer från patientflödena muskeloskeletala tumörer, ryggsjukdomar samt artroplastik och extremitetsdeformiteter. Ta kontakt med Caroline Wetterberg för att få veta mer, tel. 073-746 32 81.

Bukoperation – arbetar högspecialiserat med både avancerad robotkirurgi och utmanande öppna bukoperationer. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder. Vi ser att du bör ha minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska. Ring till Maria Klahr Wikström, tel. 0724-653729, för mer information. 

Head and Neck operation (tidigare ÖNH-operation) - arbetar med högspecialiserad elektiv kirurgi inom områdena kranio/ortognat, plastik, endokrin och öron-näsa-hals. Vi utför avancerad tumörkirurgi, lambåoperationer i samarbete mellan olika specialiteter - plastikkirurger, ÖNH-kirurger samt käkkirurger. Vi utför avancerad skallbaskirurgi, samt mindre ingrepp som utförs i dagkirurgi. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, med kvällstur 10–19 igång i veckan. Välkommen att höra av dig till Birigitta Sandström, tel. 08-517 788 22.

Neurooperation - här behandlas patienter med intrakraniella tumörer, vaskulära missbildningar, förändringar i spinalkanalen samt likvorcirkulationsstörningar. En spännande del av vårt neurouppdrag är akut-/traumapatienter. Vi arbetar både med elektiva och akuta patienter och verksamheten bedrivs dygnet runt. Ta kontakt med Kerstin Johansson, tel. 08-51779373 för mer information.

Thoraxoperation - här utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer såsom kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i thorax. På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut thoraxkirurgi. Specifikt för thorax är att våra patienter under operation är uppkopplade mot hjärt-lung-maskin, vilket ställer extra stora krav på ett välfungerande teamarbete, där du är en avgörande kugge i hjulet. Välkommen att ta kontakt med Christina Hellström, tel. 072-468 24 96.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara! 
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap - här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. 
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
  • Självklart får du även del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset: https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Ansök nu

Dela detta jobb