halsojobb.se

Operationssjuksköterska till Växjö

Företag Randstad
Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Växjö

 

Vi söker dig operationssjuksköterska som vill arbeta i Växjö efter årsskiftet. 
Du kommer arbeta med sedvanliga uppgifter på operationsavdelning. 

 

Du har här möjlighet att påverka ditt schema efter eget önskemål dag/kväll/natt både vardag och helgdag. 

 

Du har minst två års klinisk erfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic. 

Förutom attraktiva uppdrag erbjuder vi b.la. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Du har kontakt med en konsultchef som är väl insatt i vilka uppdrag som finns och hjälper dig att hitta den lösningen som passar dig bäst.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Sista ansökningsdag. 2019-12-31. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information vänligen kontakta: 
Rasmus Blomquist, Konsultchef 
rasmus.blomquist@randstad.se

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Växjö kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-31

Kontaktperson: Rasmus Blomquist

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Växjö

Randstad