halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Höstens uppdrag är här! Nu söker vi för vår kunds räkning en operationssjuksköterska som vill jobba i Uppsala under hösten. Uppdraget påbörjas 1 september och löper året ut. 

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta inom högspecialiserad operationsvård inom avancerad kirurgi såsom traumakirurgi, stor bukkirurgi, avancerad kärlkirurgi, lever och pankreaskirurgi, transplantation av njure och pankreas, esofagus och ventrikelkirurgi, urologi, robotkirurgi och övrig akut kirurgi.
 

DIN PROFIL
Du är operationssjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet och kompetens inom högspecialiserad operationssjukvård med god kännedom av bland annat angio, robot, transplantation, HIPEC.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Operationssjuksköterska till Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-14

Ansök nu

Dela detta jobb