halsojobb.se

Operationssjuksköterska

Ort
Utgår

2019-10-03

Ansök nu

Operationssjuksköterska

GHP Spine Center Göteborg söker Operationssjuksköterska

Anställningsform: Tillsvidare/Heltid

Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationsavdelning. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta mot specialiteterna ryggkirurgi och ortopedi. Du deltar i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet.

Tjänstgöring förlagd mån-fred

Kvalifikationer
Du är specialistsjuksköterska inom operation.
Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett helhetstänk, samt är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete. 
Hos oss ställs höga krav på trygghet, kvalitet, omsorg och utveckling. Såväl för våra patienter som våra anställda. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Helena Hjälmeby på tel 031 – 890685 alt mail helena.hjalmeby@spinecenter.se

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan redan idag!

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Helena Hjälmeby | Kontaktperson

Skicka email  0703 510744

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska

GHP Specialty Care AB