halsojobb.se

Operationskoordinator till Kirurgkliniken på Sophiahemmet

Ort
Utgår

2021-03-09

Ansök nu

Operationskoordinator till Kirurgkliniken på Sophiahemmet

GHP Kirurgkliniken Stockholm är en specialistklinik på Sophiahemmet. Vi är specialiserade på kirurgiska behandlingar inom galla, tarm, bråck, kärl och övervikt. Tillsammans med dina kollegor har du chansen att få vara med i vår växande operationsverksamhet där du kommer vara en del i ansvaret för vår operationsplanering. Vi tar emot patienter från hela landet och jobbar på uppdrag av regionen, försäkringsbolag och privat sökande. Våra arbetsverktyg är Webdoc, Take Care och Boka doktorn.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av arbete med operationsplanering. Om du har erfarenhet av våra nämnda arbetsverktyg är det kortare startsträcka för dig att komma in i arbetet.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Kollektivavtal finns

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

susanne eriksson | Contact Person

 Skicka email  0730-600316

Dela detta jobb

Operationskoordinator till Kirurgkliniken på Sophiahemmet

GHP Specialty Care AB