halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Omvårdnadspersonal till Söderåsens äldreboende

Företag Vansbro kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Omvårdnadspersonal till Söderåsens äldreboende

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker omvårdnadspersonal till vårt demensboende. Söderåsens äldreboende är fördelat på fem enheter med specialisering på demensvård. Du kommer bli placerad på Söderåsens äldreboende men du kommer vid behov arbeta på andra äldreboenden i Vansbro kommun. Som undersköterska i Vansbro kommun bidrar du till ett utvecklande och givande arbete där du får använda och utveckla din kompetens. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där brukarens förmåga stärks och bibehålls.

Du ger individen omsorg, vård och service i det dagliga livet. Våra brukare ska ha en trygg och meningsfullt tillvaro där den enskildes behov står i centrum. Detta styr ditt arbete!

Du är personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull vardag, där individens egna resurser tas tillvara. Du arbetar för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet. I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

Vi gillar det vi gör och vi trivs på jobbet!

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet samt ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och kunskap av att arbeta med enskilda individer och med grupper.

Du har ett gott bemötande och skapar goda relationer till såväl boende, anhöriga som kollegor. Arbetet ska leda till en god och säker vård och omsorg samt att den boende ska kunna känna trygghet och meningsfullhet i sin livssituation.

Som person är du engagerad, flexibel och relationsskapande, du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso- och sjukvårdsdokumentation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande och vi kan komma att tillsätta innan ansökningsperioden är slut. Vänta därför inte med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid
75% -100%

Tillträde: 2022-08-01
Tillträde i augusti/september, eller enligt överenskommelse

Referensnummer: A1130832-2022-83

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

2-4 tjänster

Arbetstid:  Schema

Tjänstgöring enligt schema, dag/kväll/helg.

Övrigt

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym, möjlighet till semesterväxling och busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Omvårdnadspersonal till Söderåsens äldreboende

Vansbro kommun