halsojobb.se

-->

Omvårdnadschef till Dagoperation Barn Astrid Lindgren Barnsjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Omvårdnadschef till Dagoperation Barn Astrid Lindgren Barnsjukhus

Vi erbjuder
Vill du vara med och leda en lien unik operationsenhet med dagverksamhet för barn. Dagoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn-PMI) inom Tema Barn, Astrid Lindgrens barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset. Vårt uppdrag är att bedriver dagkirurgi för barn mellan 6 månader och 18 år inom ortopedi, kirurgi, reumatologi och urologi.Enheten består av en preoperativ avdelning, tre operationssalar samt en postoperativ avdelning. Det finns även en anestesimottagning knuten till avdelningen

Om tjänsten
Som OVC leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen. Du ansvarar och säkerställer att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som opereras inom dagoperation och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet. Du har ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning.

I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Du arbetar tillsammans med vår sektionschef som är läkare och du ingår i Barnoperations ledningsgrupp tillsammans med övriga omvårdnadschefer inom barnoperation slutenvård.

Vi söker
Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du är sjuksköterska med klinisk kunskap från omvårdnadsarbetet och är lyhörd för verksamhetens patientgrupper. Har tidigare arbetat i chefsbefattning med medarbetaransvar och besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning. För att trivas i rollen har du lätt för att skapa förtroende hos medarbetare, stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.g.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer 

  • Krav: Du är legitermad sjuksköterska och har tidigare arbetat i chefsbefattning.
  • Meriterande: Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen, men det är inget krav.  

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Dagoperation Barn Astrid Lindgren Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset