halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska till ME Medicinsk behandlingsavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska till ME Medicinsk behandlingsavdelning

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete där du kan arbeta med vårdkvalité, utveckling och patientsäkerhet samt kompetensutveckling för sjuksköterskor och undersköterskor inom cancervården.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Tjänsten som omvårdnadsansvarig (OVA) på Medicinsk enhet (ME) Medicinsk behandlingsavdelning (MBA) är en nyinrättad tjänst och du kommer att ingå i ett OVA-nätverk inom temat.

Uppdraget innebär att strategiskt driva och utveckla omvårdnad samt vara ett stöd för medarbetare och ledningsgrupp gällande vård, forskning och utbildning. Målet är att förbättra behandlingsresultat och livskvalité hos våra cancerpatienter.

Fördelningen av arbetstiden sker mellan administrativt arbete samt klinisk tjänstgöring på någon av våra dagvårdsavdelningar. Du rapporterar till verksamhetschef. Som omvårdnadsansvarig ingår du i Tema Cancers omvårdnadsledning där arbete med strategisk omvårdnadsplan utarbetas.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:

 • Samordna och säkerställa kompetensutveckling av omvårdnadspersonal.
 • Identifiera ny kunskap inom omvårdnad, implementera och koordinera rutiner och riktlinjer, kontinuerligt arbeta med förbättringar och kvalitetsmätningar för att upprätthålla en säker vård av god kvalité.
 • Initiera och driva vårdutvecklingsaktiviteter, kompetensutveckling, utbildning och forskning inom ämnesområdet samt tillse att uppföljning av dessa.
 • Coacha medarbetare i utvecklingsprojekt.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer.
 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. 
 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.
 • Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i onkologi/hematologi.

Meriterande:

 • Erfarenhet av cancervård och medicinsk behandling.
 • Goda IT kunskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Solna Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Huddinge Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska till ME Medicinsk behandlingsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset