halsojobb.se

Omsorgsassistent till BODA-tjänst, vikariat

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Omsorgsassistent till BODA-tjänst, vikariat

Har du ett stort engagemang och vill använda din kreativitet i ditt arbete? Då är du rätt person att arbeta hos oss i våra verksamheter för personer med funktionsvariationer.
 
Om oss

Vårt verksamhetsområde Funktionsstöd och Service, vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar – fysiskt, psykiskt och intellektuellt. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Inom verksamhetsområdet finns vuxenboenden, boenden för barn, korttidsboenden, kolloverksamhet, fritidsverksamheter och daglig verksamhet. Vi har kombinationstjänster som innebär att man kan få arbeta inom flera delområden. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

BODA-tjänst kombinerar och ger dig helheten. Dagen börjar på ett boende och fortsätter på en daglig verksamhet där du får möjligheten att  utifrån individers unika förutsättningar handleda, planera och strukturera olika aktiviteter. Du kommer huvudsakligen arbeta inom köksgruppen, med lunchservering och bageri, och i företagsgruppen med varierande uppgifter. Du kommer att ha ansvar för att individuella genomförandeplaner upprättas och utvärderas för varje deltagare.
Det är viktigt att ha ett gott samarbete med företrädare, boendepersonal, anhöriga samt andra personer som är viktiga i samverkan kring individen
Denna tjänst är ett vikariatet from 1/4-19 tom 31/12-19
 
Om dig
Du vill ha ett meningsfullt arbete som utvecklar både dig och de du arbetar för.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. 

Du har gymnasieskolans omvårdnadsprogram, mentalskötarutbildning, barn- och fritidsprogrammet med kurserna "människor i behov av stöd" och "fritid för 
funktionshindrade", GPU och PPU, specialpedagogik, eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar och god datavana är ett krav. Som person ska du vara lugn, strukturerad, flexibel, ha god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt, ha empati samt brinna för att utveckla individer att nå sin fulla potential. God kunskap om social dokumentation samt erfarenhet av att arbeta med genomförandeplaner är meriterande. Körkort för manuellt växlad bil samt körvana är ett krav. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Omsorgsassistent till BODA-tjänst, vikariat

Tiohundra AB